پیش از شروع اپیزود یادآوری میکنم که درون یابیها به ترتیب هستن و باید از ابتدا گوش داده بشن. منظور از به ترتیب بودن اینه که اگر درون یابی اول و دوم روگوش نکردید درون یابی سوم رو گوش ندید.
هنچنین محدودیتی برای دفعات گوش دادن به دورنیابیها وجود نداره، میتونید برگردید و درون یابیهای قبل رو هرچند بار نیاز داشتید گوش بدید.
.
.
برای این درون یابی لطفا مکانی رو پیدا کنید که بتونید برای مدت طولانی در یک وضعیت قرار بگیرید بدون اینکه نیاز به حرکت کردن داشته باشید. میتونه نشسته یا دراز کش باشه. نور محیط نه زیاد باشه نه کم. به قدری باشه که ببینید ولی اونقدر زیاد نباشه مثل گرگ و میش یا صبح زود.
زمانی رو انتخاب کنید که نه خیلی خواب آلود هستید که وسط درونیابی خوابتون ببره نه انقدر سرحال و پر انرژی هستید که نتونید در این حالت بمونید.
.
.
چند نفس عمیق بکشید و هرموقع آماده بودید چشماتون رو ببندید.
.
.
.
همهی ما انسانها بدون استثنا در طول زندگی چیزهای ناخوشایندی رو تجربه میکنیم که میتونه برای مدت طولانی یا برای همیشه روی زندگی ما سایه بندازه.
افکار، احساسات و تصمیمات و عکسالعملهای ما در این لحظه جدای از تجربهزیستهی ما نیست بنابراین ناگزیریم به آنچه بر ما گذشته آگاه بشیم، بپذیریمش و باهاش آشتی کنیم در غیر این صورت این تجارب در ناخودآگاه ما خودشون رو به اشکال مختلف مثل خوابهای ناخوشایند، بیماریهای فیزیکی و ذهنی، افسردگی، بی انگیزگی، بی حوصلگی، پرخاشگری و زودرنجی، احساس نا امنی و نا کافی بودن، بدبینی و غیره نشون میدن.
بسیاری از ما به صورت خودآگاه یا ناخودآگاه از رویارویی با خاطرات و تجارب ناخوشایند پرهیز میکنیم. حتی حاضر نیستیم لحظهای صحنهی این تجربه رو در ذهنمون بازسازی کنیم چرا که رنج بازسازی این تجربه کمتر از خود اون نیست.
آگاهی به تجارب تلخ به ما این امکان رو میده که الگوهای رفتاری و احساسیمون رو شناسایی کنیم و آگاهانه اونهارو تغییر بدیم.
لازمه یادآوری کنم که ذهن ما با کمک این احساسات بد قراره به ما کمک کنه که این تجربهی دردناک مجدد تکرار نشه بنابراین احساسات ناخوشایند دشمن ما و احساسات اضافه نیستن. اگر ما به این موضوع که این تجربه تلخ گذشته و قرار نیست مجددا تکرار بشه آگاه بشیم دیگه به این ابزار ذهنی به شکل خواب و بیماری و الگوهای رفتاری ناکارآمد نیازی نخواهد بود.
میخوایم با هم یک تمرین تنفسی انجام بدیم و اجازه بدیم ذهن و بدنمون در شرایط مناسبی برای این مدیتیشن عمیق قرار بگیره.
ریتم تنقس های عمیق به این شکل هستش. با ۴ شماره نفس عمیق، ۷ شماره حبس و خیلی آهسته با ۸ شماره بازدم انجام میدیم و اینکار رو ۱۰ بار تکرارمیکنیم.
.
نفس عمیق ۲،۳،۴
حبس ۲،۳،۴،۵،۶،۷
بازدم ۲،۳،۴،۵،۶،۷،۸
(تکرار)
توجهتون رو بیارید به صدای من.
ازتون میخوام در این مدیتیشن مقاومت نکنید و اجازه بدید تجارب ناخوشایندی که داشتید مرور بشن. یادتون باشه شما نظارهگر ماجرا هستید و از زاویه سوم شخص همه چیز رو میبینید.
هر احساسی رو در طول این درونیابی تجربه کردید بپذیرید و بدون قضاوت اجازه بدید احساساتتون جریحهدار بشه و برون ریزی انجام بدید.
به خودتون یادآور بشید که این تجربه گذشته و الان شما در امنیت و آرامش کامل هستید.
.
بعد از تموم شدن این درون یابی لطفا هر چیزی رو که به یاد آوردید رویکاغد با نوت گوشیتون یادداشت کنید. ازتون میخوام زمان بگذارید و این کار رو انجام بدید.
.
بخشش ابزار قدرتمندی برای رها شدن از این تجارب ناخوشایند هست بنابراین سعی کنید هرشخصی رو که در طول درونیابی نیاز هست ببخشید از جمله خودتون.